Bu oyunu yaklaşık 7 senedir oynuyorum. Birkaç kez ara verdiğim zamanlar oldu, hatta 2 sene ara verdiğim zaman bile oldu. Ama sonuçta bir şekilde döndük ve oynamaya devam ettik. WarGaming eskiden düşük seviyelerde arada birkaç premium tank veriyordu. Fakat son 2-3 senedir eski oyuncuları elinde tutmak için bu konuda oldukça eli açık bir hale geldi. Bu süreçte de sağolsun bayağı bir premium ve özel tankım oldu. Bende bunların bir listesini yapıp paylaşmak istedim. Bunun yanında yenileri geldikçe de konuya ekleyeceğim.
Genel olarak bakarsak bu tanklar nereden geldi ? Maratonlar, Bonus Kodlar, Sadakat Ödülleri, Karaborsa, Etkinlikler, Üye Kazandırma Programı vs... Bunların yanında bir tanesini @Bagora'nın uyarısıyla takasla çok cuzi bir altın vererek aldım. Fakat işin aslına baktığınız zaman harcadığım altınları da çeşitli etkinliklerle elde ettiğim ve para harcamadığım için hepsi tamamen beleş.
Şimdilik düz bir liste paylaşacak olsam da, hangi tankı hangi etkinlikten kazandığımı da bir ara yanlarına eklemeyi düşünüyorum.

Garajımda şu an kiralık tanklar hariç 200 ün üzerinde tank var ve bir iki senedir tank satmamaya ve koleksiyon yapmaya karar verdim. Öncelikli hedefim elde edebildiğim kadar beleş premium ve özel tanklar elde etmek, bunun yanında tüm X seviye tankları garajıma çekmek. Tabii tank satmamanın da bazı sıkıntıları olabiliyor. Kredi sıkıntısı bunlardan biri diyebilirdim ama açıkçası benim bu oyunda hemen hemen hiç kredi sıkıntım olmadı. Ama en büyük sıkıntım garaj yuvası sıkıntısı. Garaj yuvası sıkıntılarını aştıkça normal teknoloji ağacındaki tüm X seviye tankları da garajıma tek tek çekeceğim. Şimdilik çoğuyla tek maç dahi atmamış olsam da X seviye tank koleksiyonumda aşağıdaki şekilde.