Aga öncelikle replayi ilk izlemeye başlarken tankı AMX ELC zannettim
Senin bu izlediğim 2. replayim ve ikisinde de WG nin nelere kadir olduğunu bir kez daha anladım. Aga haritanın o açık ve korunaksız bölgesinde 3 kere spot yiyeceksin ve sadece sonuncusunda o da spotun sönmeden 5 saniye durduğun için bir tane atış yiyeceksin. Hele ilk spotta geri geri hareket edeceksin ve kaçışını sınırlı tutacaksın ve hiç atış yemeyeceksin. JagdTiger'a önünü değilde yanını göstereceksin ve o mermi delmeyecek. Yok yok aga bu WG kesinlikle oyunları ve oyuncuları çok güzel ayarlıyor
Ben o bölgede spotu yediğim anda en az 4-5 atış gelir, ha kaçış manevramı iyi yaparsam belki atışların birinden veya ikisinden kurtulurum ama yok ya sende bal var, ya da biz bu oyunu bilmiyoruz
Bunları seni yermek için söylemediğimi biliyorsundur, normalde çok hatalı oynuyorsun. Düzeltmen gereken çok şey var bence ama bu halde benden daha fazla uzun yaşıyorsun

Bazen diyorum hatalı oynayan ben miyim acaba
Hele o odaksız ilk atışının hemde nişangah toprağa baktığı halde, direk adama gitmesi öldürdü burada beni

Tabii replay kayıtlarında bazen nişangah oyundaki ile farklı noktayı gösterebiliyor, belki ondandır.